Verkkokauppa

Näytetään kaikki 9 tulosta

 • Maalaa maailmasi verkkokurssi

  Maalaa maailmasi -verkkokurssi

  59,00 

  Uusi verkkokurssi on julkaistu!

  Maalaa maailmasi -verkkokurssin tavoitteena on opetella käyttämään omaa rikasta kokemusmaailmaa luovuuden lähteenä. Kurssilla syvennytään omiin tarinoihin kirjoittaen ja maalaten. Verkkokurssi antaa myös perusvalmiudet akryylivärien käyttöön. Halutessasi voit käyttää myös muita värejä.

  Maalaa maailmasi  koostuu kuudesta tarinallisesta kokonaisuudesta. Tarinamaailmojen teemoja voit syventää ja jatkaa monipuolisesti vielä kurssin jälkeenkin.

  Maalaa maailmasi-verkkokurssin jälkeen

  • itsetuntemuksesi, itseluottamuksesi ja luovuutesi on kasvanut
  • osaat hyödyntää omia ainutlaatuisia kokemuksiasi taideteostesi inspiraation lähteenä
  • olet maalannut vähintään viisi upeaa taideteosta
  • osaat käyttää työskentelyssäsi akryylivärejä

  Maalaa maailmasi-verkkokurssin voi suorittaa omaan tahtiin. Suositusaikataulu kurssin suorittamiseen on kuusi viikkoa, mutta voit innostua luovuudesta joko hitaammin tai nopeammin. Jokaiseen tarinalliseen teemaan liittyy inspiraatiovideo, selkeät, innostavat ohjeet kirjoittamiseen ja maalaamiseen, sekä tekemisen tarkastelu ja omasta työskentelystä oppiminen valmiin maalauksen äärellä. Pystyt kotona antamaan harjoituksille aikaa, ja keskittyä nautiskellen oman elämäsi näkyväksi kirjoittamiseen ja maalaamiseen. Halutessasi voit laajentaa tai syventää teeman mukaista maalaamista vapaaehtoisen lisätehtävän avulla.

  Kurssin ostat kätevästi verkkokaupasta Siirto-lompakkopalvelulla, pankkitunnuksilla tai jopa osamaksulla. Rekisteröitymisen ja maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet, joiden avulla pääset kurssille.

   

 • Maalaus Leikki

  75,00 

  Kollaasi ja akryylimaalaus ”Leikki” paperille,  leveys 19cm, korkeus 26,2cm. Taiteilija Marika Taskinen. Taideteoksille suosittelemme toimitusta kirjattuna kirjeenä.

 • Maalaus Osuma

  75,00 

  Akryylimaalaus ”Osuma” paperille,  leveys 21cm, korkeus 28cm. Taiteilija Marika Taskinen. Taideteoksille suosittelemme toimitusta kirjattuna kirjeenä.

 • Maalaus Pohtija

  75,00 

  Akryylimaalaus ”Pohtija” paperille,  leveys 20cm, korkeus 27,5cm. Taiteilija Marika Taskinen. Taideteoksille suosittelemme toimitusta kirjattuna kirjeenä.

 • Maalaus Uneksija

  75,00 

  Akryylimaalaus ”Uneksija” paperille,  leveys 19,75cm, korkeus 27cm. Taiteilija Marika Taskinen. Taideteoksille suosittelemme toimitusta kirjattuna kirjeenä.

 • Maalaus Voimamies

  75,00 

  Akryylimaalaus ”Voimamies” paperille,  leveys 20,7cm, korkeus 28cm. Taiteilija Marika Taskinen. Taideteoksille suosittelemme toimitusta kirjattuna kirjeenä.

 • Merkityksellinen minä kirjan kansi

  Merkityksellinen minä

  25,00 

  Merkityksellinen minä-kirja on nimensä mukaisesti Mahdollisuuksien kirja onnellisempaan arkeen. Mukaansatempaava teos laittaa ajattelemaan, toimimaan, elämään omannäköistä elämää. Postikulut tulevat kaupan päälle.

 • Keltaiseksi maalatulla pohjalla on vasemmalla 3 sivellintä, ja oikealla 2 sivellintä. Keskellä teksti: Opi maalaamaan 1

  Opi maalaamaan

  20,00 

  Maalauskurssi ensiaskelijaan taiteilijana ottaville, lisätietoa janoaville ja uutta inspiraatiota hakeville! Opi maalaamaan – verkkokurssilla pääset tutustumaan maalauksen perusteisiin, sommitteluun ja maalaustekniikkaan. Lyhyet videot tutustuttavat sinut aiheisiin. Helppoa ja mukavaa!

 • Keltaiseksi maalatulla pohjalla on vasemmalla 3 sivellintä, ja oikealla 2 sivellintä. Keskellä teksti: Opi maalaamaan 1

  Opi maalaamaan -verkkokurssi ja maalaussetti

  60,00 

  Opi maalaamaan – verkkokurssi, Windsor & Newton akryylivärit, (6x60ml) pensselit (4kpl) ja maalauslehtiö edulliseen yhteishintaan! Rajoitettu erä – tilaa nyt vaikka lahjaksi!