Maalaa maailmasi verkkokurssi

Maalaa maailmasi

  • Sinun on ilmoittauduttava tälle kurssille saadaksesi käyttöoikeuden sen sisältöön.

Maalaa maailmasi -verkkokurssin tavoitteena on opetella käyttämään omaa rikasta kokemusmaailmaa luovuuden lähteenä. Kurssilla syvennytään omiin tarinoihin kirjoittaen ja maalaten. Verkkokurssi antaa myös perusvalmiudet akryylivärien käyttöön. Halutessasi voit käyttää myös muita värejä.

Maalaa maailmasi  koostuu työskentelytapoihin liittyvästä kokonaisuudesta sekä viidestä tarinallisesta kokonaisuudesta. Tarinamaailmojen teemoja voit syventää ja jatkaa monipuolisesti vielä kurssin jälkeenkin.

Maalaa maailmasi-verkkokurssin jälkeen

  • itsetuntemuksesi, itseluottamuksesi ja luovuutesi on kasvanut
  • osaat hyödyntää omia ainutlaatuisia kokemuksiasi taideteostesi inspiraation lähteenä
  • olet maalannut vähintään useita upeita taideteoksia: kurssitehtävien lisäksi sinun on mahdollista paneutua kiinnostuksesi mukaan myös vapaaehtoisiin, syventäviin viikkotehtäviin
  • osaat käyttää työskentelyssäsi akryylivärejä

Maalaa maailmasi-verkkokurssin kaikki materiaalit ovat heti saatavillasi. Suositusaikataulu kurssin suorittamiselle on kuusi viikkoa – tehtävä viikossa, mutta voit edetä kiinnostuksesi mukaan hitaammin tai nopeammin. Jokaiseen tarinalliseen teemaan liittyy inspiraatiovideo, selkeät, innostavat ohjeet kirjoittamiseen ja maalaamiseen, sekä tekemisen tarkastelu ja omasta työskentelystä oppiminen valmiin maalauksen äärellä. Pystyt kotona antamaan harjoituksille aikaa, ja keskittyä nautiskellen oman elämäsi näkyväksi kirjoittamiseen ja maalaamiseen. Halutessasi voit laajentaa tai syventää teeman mukaista maalaamista vapaaehtoisten viikkotehtävien avulla.