Merkityksellinen minä

Merkityksellinen minä kirjan kansi

Vuonna 2018 kirjoitin Merkityksellinen minä -kirjan yhdessä Mira Puron kanssa. Kirja tukee merkityksellisyyden löytymistä omassa elämässä. 

“Kirja on täynnä ajattelun aiheita, pähkäiltävää, puntaroitavaa ja järjesteltävää. Tämä ei jätä kylmäksi ketään. Jos tätä ennen ei ole mikään tarjonnut edes toivon pilkahdusta siitä, että elämässä voisi olla jotain järkeä, jotain olennaisempaa, jotain merkitystä, tämän kirjan avulla sitä löytyy. Varoituksen sana kuitenkin. Tämä kirja toimii vain jos sinä toimit.

Sinä luot merkityksen kaikelle ja mille tahansa. Mikään ulkopuolinen, ei edes tämä kirja, voi antaa sinulle merkityksellisyyttä. Ulkopuolinen, kuten tämä kirja, voi vain auttaa sinua näkemään merkityksellisyyden kirkkaammin – sinun se silti on nähtävä, koettava ja elettävä todeksi. “

2022 jatkoimme Merkityksellinen minä -kirjamme nimeä kantavaan podcast-sarjan. Podcast käsittelee merkityksellistä työelämää verraten rakkautta ja työtä. 

Sama nainen kotona ja töissä, samat toimintatavat, samat sanat, samat tarpeet ja toiveet – ja samat toiminnan rajoitteet… Yksi minä joka hakee merkityksellisyyttä olemiselleen ja tekemisilleen.

Kuuntele podcast Soundcloudista tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.