Oppaanasi matkalla

Toivottavasti olet nauttinut näiden sivujen ja teosten tunnelmasta, inspiroitunut, nähnyt jotain uutta, kokenut kenties oivalluksiakin. Nimeni on Marika Taskinen ja toivotan sinut tervetulleeksi tutkimusmatkalle omaan luovuuteesi.

Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri, käsityön ja kuvataiteen opettaja, coach ja kehittäjä. Maalaan, koulutan ja valmennan. Uskon ihmisten, yksilöiden erityislaatuisuuteen ja jokaisesta kumpuavaan luovuuteen. Ratkaisut ovat usein ihmisissä itsessään, tarvitaan vain hieman uskoa ja heittäytymistä.

Tarjoan verkkokursseja, koulutuksia ja valmennuksia, joissa löydetään kadotettu luovuuden kipinä ja matkataan omiin tarinoihin kirkastamaan itselle merkityksellisiä asioita. Valmennuksissa ja kursseilla kirjoitetaan ja maalataan omaa elämää, arvoja, tarpeita ja toiveita näkyväksi. 

Olen kohtaamisissa saanut erityisesti positiivista palautetta empaattisesta lämmöstä ja innostamisen taidostani. Jos joku maalaus tai tyylini puhuttelee: maalaukset ovat myös myynnissä ja teen niitä myös tilauksesta.

Asiakaspalautteita

  • Iloinen, innostava, innovatiivinen.
  • Hyviä menetelmiä tavoitteiden saavuttamiseksi!
  • Positiivinen ja kannustava.

Marika Taskinen

Luovuutta verkkokurssilla

Verkkokurssi on ehjä kokonaisuus, joka johdattelee sinut omaan tarinaasi ja luovuuden maailmaan.

Jokaiseen merkityksellisyyttä lähestyvään tehtävään liittyy inspiraatiovideo tai useampia, selkeät ohjeet oman luovuutesi virittämiseen, kirjoittamiseen ja maalaamiseen, sekä tekemisen loppupohdinta, tunnelmointi oman valmiin tarinan äärellä.

Pystyt kotona antamaan harjoituksille aikaa, ja keskittyä nautiskellen kirjoittamiseen ja maalaamiseen. 

Valmennus

Valmennus  voi olla yksittäinen tapaaminen tai esimerkiksi 3-5 tapaamisen sarja. Eri kerroilla pohdin kanssasi  keskustellen ja esimerkiksi kirjoittaen, rakentaen, maalaten juuri sinulle tärkeitä  teemoja. Valmennukset pidetään yhteisesti sovitussa paikassa (esimerkiksi Helsingin keskusta tai Kalasatama), ryhmävalmennukset/työvalmennus aina asiakkaan tiloissa.

Valmennuksiin hakeudutaan eri syistä: jotkut haluavat vahvistaa omaa luovaa kipinää yksityisopetuksessa. Toisille merkityksellisempää on selvitellä omia ajatuksia luovuuden keinoin esimerkiksi nykyisestä työtilanteesta, ajankäytöstä, jaksamisesta, tulevaisuuden tavoitteista.

Valmista kaavaa ei ole, kokonaisuus rakennetaan juuri sinun tarpeesi mukaan!  

Valmennukset yksittäisille ihmisille ja työporukoille noudattelevat samoja periaatteita. Valmennuksissa tunnistetaan vahvuuksia itsestä ja ryhmästästä. Tekeminen vahvistaa osallistujan minäkuvaa ja ryhmän itsetuntoa. 

Ota askel luovuuteen ja ota yhteyttä.