Oppaanasi matkalla

Toivottavasti olet nauttinut näiden sivujen ja teosten tunnelmasta, inspiroitunut, nähnyt jotain uutta, kokenut kenties oivalluksiakin. Nimeni on Marika Taskinen ja toivotan sinut tervetulleeksi tutkimusmatkalle luovuuteen ja hyvinvointiin.

Olen työskennellyt muotoilijana ja opettajana sekä yli kymmenen vuotta järjestöissä kulttuurihyvinvoinnin parissa. Oman yrityksen perustin vuonna 2018. Teen taidetta myös itse. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri, käsityön ja kuvataiteen opettaja sekä systeeminen sertifioitu coach. Opiskelen työn ohella taideterapeutiksi.

Uskon ihmisten, yksilöiden erityislaatuisuuteen. Jokainen on oman elämänsä erityisasiantuntija. Jokaisessa on luovuutta, jokaisella on avaimet oman näköiseen hyvinvointiin. Joskus niiden löytämiseen tarvitaan vain kanssakulkijaa.

Kuljettaisiinko yhdessä jonkun matkaa? Tarjoan yksityishenkilöille verkkokursseja ja valmennuksia, joissa matkataan omaan luovuuteen omaa itseä kuunnellen, omaa hyvinvointia tukien. Työkontekstissa palveluni sujuvoittavat arjen työskentelyä ja vahvistavat työn iloa, motivaatiota ja flow’ta. Luovuus kasvaa ja kehittyy.

Olen kohtaamisissa saanut erityisesti positiivista palautetta empaattisesta lämmöstä ja innostamisen taidostani. Jos joku maalaus tai tyylini puhuttelee: maalaukset ovat myös myynnissä ja teen niitä myös tilauksesta.

Asiakaspalautteita

  • Iloinen, innostava, innovatiivinen.
  • Hyviä menetelmiä tavoitteiden saavuttamiseksi!
  • Positiivinen ja kannustava.

Marika Taskinen

Luovuutta verkkokurssilla

Verkkokurssi on ehjä kokonaisuus, joka johdattelee sinut omaan tarinaasi ja luovuuden maailmaan.

Jokaiseen merkityksellisyyttä lähestyvään tehtävään liittyy inspiraatiovideo tai useampia. Omaa minuutta pohditaan luovuuden kautta. Saat selkeät ohjeet oman luovuutesi virittämiseen, kirjoittamiseen ja maalaamiseen. Mitään erityisiä taidetaitoja ei tarvita.

Pystyt kotona antamaan omille pohdinnoille ja harjoituksille aikaa, ja keskittyä nautiskellen kirjoittamiseen ja maalaamiseen. 

Valmennus

Valmennus  voi olla yksittäinen tapaaminen tai esimerkiksi 3-5 tapaamisen sarja. Eri kerroilla pohdin kanssasi  keskustellen ja esimerkiksi kirjoittaen, rakentaen, maalaten juuri sinulle tärkeitä  teemoja. Valmennukset pidetään yhteisesti sovitussa paikassa (esimerkiksi Helsingin keskusta)

Valmennuksiin hakeudutaan eri syistä: jotkut haluavat vahvistaa omaa luovaa kipinää yksityisopetuksessa. Toisille merkityksellisempää on selvitellä omia ajatuksia luovuuden keinoin esimerkiksi nykyisestä työtilanteesta, ajankäytöstä, jaksamisesta, tulevaisuuden tavoitteista.

Kokonaisuus rakennetaan juuri sinun tarpeesi mukaan!  Ota askel luovuuteen ja ota yhteyttä.

Luovuusvalmentaja Marika Taskinen on myös systeeminen sertifioitu coach. Valmennuksissa noudatetaan ICF:n eettistä säännöstä ja ne ovat ehdottiman luottamuksellisia.