Taideterapia

Taideterapiassa käsitellään yksin ja ryhmissä itselle merkityksellisiä asioita kuvan tekemisen ja keskustelujen avulla. Taidetaitoja ei tarvita. Työskentely on prosessinomaista ja se tarkoittaa sitä, että suurimman hyödyn taideterapiasta saa usemman kerran sarjassa.

Marika Taskinen Oy tarjoaa taideterapiaa opiskelijahintaan. Marika on pitkän linjan luovan alan ammattilainen, opettaja ja valmentaja. Hänen kanssaan olet turvallisissa käsissä. Huomioithan, että taideterapiaa ei voi maksaa Smartum-kulttuuriedulla.

Näytetään kaikki 2 tulosta

 • Valmennus

  Taideterapia 120 minuuttia

  90,00 

  Taideterapia on matalan kynnyksen terapiaa, hoitomuoto,  jossa menetelmänä käytetään taiteen menetelmiä. Taidetaitoja ei tarvita, sillä tekeminen toimii keskustelun välineenä. Taideterapiaan ei tarvita lähetettä.

 • Valmennus

  Taideterapia 60 minuuttia

  46,00 

  Taideterapia ennaltaehkäisee, kuntouttaa, hoitaa mielenterveyttä ja edistää hyvinvointia. Taideterapiaan voi hakeutua mitä moninaisemmista syistä. Taideterapia on prosessi, jossa tutustut itseesi paremmin. Taidetehtävät ja keskustelut synnyttävät luovuutta ja hyvinvointia. Annat aikaa omille ajatuksille, tarpeille ja tunteille. Taideterapia on kaikille: siihen ei tarvitse diagnoosia tai lähetettä. Se on omasta itsestä huolehtimista. Mitään erityisiä taidetaitoja ei tarvita: olet…