Lahjakampanja: Hyvinvointia maalaten

39,00 

Verkkokurssilla käsittelemme lahjan saajalle merkityksellisiä asioita oman hyvinvoinnin näkökulmasta. Taide -maalaaminen- luo parempaa arkea ja tulevaisuutta. Huomaa, että voit antaa lahjan myös itsellesi! Verkkokaupassa on myös osa-maksumahdollisuus.

Kuvaus

Kampanja 4.6 asti. Piennetty muutaman päivän! Anna lahjaksi verkkokurssi täynnä lempeyttä ja luovuutta! Voimavaralähtöinen taidetyöskentely antaa eväitä hyvinvointiin, hyvään arkeen ja tulevaisuuteen. Tekniikkana käytetään pääasiallisesti maalaamista, osallistuja voi valita tarkemmin käyttämänsä välineet.

Äitienpäivän lahjaverkkokurssin sisältöalueet:

  • Tunteet
  • Voimavarat
  • Omat vahvuudet

Taide on voimattavaa ja hauskaa! Verkkokurssilla ei tarvita taidetaitoja – kuvat ja muut luovat tuotokset auttavat meitä oivaltamaan asioita, joita joskus vaikea sanallistaa.

Lahjan ostaja: Liitä lisätietoihin verkkokurssin osallistujan sähköpostiosoite, jos tiedät sen. Täytä muutoin oma sähköpostiosoitteesi. Ensimmäisen osa verkkokurssista lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen maanantaina 12.6.2023. Verkkokurssissa on kolme sisältöaluetta (tunteet, voimavarat ja omat vahvuudet) ja ne julkaistaan aina viikon välein maanantaisin.

Mikäli sinulle tuli kysyttävää, ole yhteydessä, autan mielelläni: marika@marikataskinen.com tai +358 50 5394974