Lahjakampanja: Luovuusvalmennus

80,00 

Valmennuksessa käsittelemme lahjan saajalle merkityksellisiä asioita oman hyvinvoinnin näkökulmasta. Oivalluttavat luovat menetelmät luovat parempaa arkea ja tulevaisuutta. Voit tilata valmennuksen myös itsellesi! Kampanjahinta, voimassa 4.6..2023 asti. Voit antaa lahjan myös itsellesi. Verkkokaupassa on myös osamaksumahdollisuus.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Anna lahjaksi lempeän lämmin luovuusvalmennus! Voimavaralähtöinen työskentely antaa eväitä hyvinvointiin, hyvään arkeen ja tulevaisuuden pohdintaan. Käytämme valmennuksessa toiminnallisia, luovia menetelmiä, pääasiallisesti maalaamista. Luovissa menetelmissä ei tarvita taidetaitoja – kuvat ja muut luovat tuotokset auttavat meitä keskustelemaan ja näkemään asioita, joita on joskus vaikea sanallistaa.

Valmennus kestää tunnin. Valmennuksessa voidaan sukeltaa erityisesti seuraaviin teemoihin lahjan saajan toivomusten mukaisesti:

  • Tunteet
  • Voimavarat
  • Omat vahvuudet

Tarjoan palveluitani sovitusti luokse tulevina pääkaupunkiseudulla ja etänä (Google Meets). Mahdollisuuksiesi mukaan voimme tavata myös Capellan kansalaistilassa, Capellan puistotie 5, Helsinki (Kalasatama).

Kun lahjan saaja saa valmennuksen, hän voi otta minuun yhteyttä, niin sovimme valmennusajan.

Jos mikään mietityttää, soita ja kysy +358 50 5394974 tai laita sähköpostia marika@marikataskinen.com Kerron mielelläni lisää! Lahjakampanja ja tarjoushinta on voimassa 4.6.2023 asti