Maalaa maailmasi -verkkokurssi

59,00 

Uusi verkkokurssi on julkaistu!

Maalaa maailmasi -verkkokurssin tavoitteena on opetella käyttämään omaa rikasta kokemusmaailmaa luovuuden lähteenä. Kurssilla syvennytään omiin tarinoihin kirjoittaen ja maalaten. Verkkokurssi antaa myös perusvalmiudet akryylivärien käyttöön. Halutessasi voit käyttää myös muita värejä.

Maalaa maailmasi  koostuu kuudesta tarinallisesta kokonaisuudesta. Tarinamaailmojen teemoja voit syventää ja jatkaa monipuolisesti vielä kurssin jälkeenkin.

Maalaa maailmasi-verkkokurssin jälkeen

  • itsetuntemuksesi, itseluottamuksesi ja luovuutesi on kasvanut
  • osaat hyödyntää omia ainutlaatuisia kokemuksiasi taideteostesi inspiraation lähteenä
  • olet maalannut vähintään viisi upeaa taideteosta
  • osaat käyttää työskentelyssäsi akryylivärejä

Maalaa maailmasi-verkkokurssin voi suorittaa omaan tahtiin. Suositusaikataulu kurssin suorittamiseen on kuusi viikkoa, mutta voit innostua luovuudesta joko hitaammin tai nopeammin. Jokaiseen tarinalliseen teemaan liittyy inspiraatiovideo, selkeät, innostavat ohjeet kirjoittamiseen ja maalaamiseen, sekä tekemisen tarkastelu ja omasta työskentelystä oppiminen valmiin maalauksen äärellä. Pystyt kotona antamaan harjoituksille aikaa, ja keskittyä nautiskellen oman elämäsi näkyväksi kirjoittamiseen ja maalaamiseen. Halutessasi voit laajentaa tai syventää teeman mukaista maalaamista vapaaehtoisen lisätehtävän avulla.

Kurssin ostat kätevästi verkkokaupasta Siirto-lompakkopalvelulla, pankkitunnuksilla tai jopa osamaksulla. Rekisteröitymisen ja maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet, joiden avulla pääset kurssille.