Merkityksellinen minä

25,00 

Merkityksellinen minä-kirja on nimensä mukaisesti Mahdollisuuksien kirja onnellisempaan arkeen. Mukaansatempaava teos laittaa ajattelemaan, toimimaan, elämään omannäköistä elämää. Postikulut tulevat kaupan päälle.

5 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

ISBN 9789523218727
Kirjailija Marika Sarha, Mira Juntunen
Kustantaja Readme.fi
Sidosasu Kovakantinen
Julkaisukuukausi elokuu 2019
Sivumäärä 256
Paino 570 g
Mitat 217 × 156 × 24 mm

ESITTELY

Tätä kirjaa ei lueta, tämä kirja eletään. Onko millään mitään väliä? Millä on merkitystä? Mikä on normaali määrä merkitystä, onnellisuutta, tarkoitusta elämässä?

Miksi toisilla on intohimoa elämässään enemmän kuin toisilla? Mitä he tekevät toisin? Voiko minun elämälläni olla väliä maailmalle, perheelleni tai edes itselleni? Jos tuntuu siltä, että elämä voisi tarjota enemmän, mutta et ihan tiedä miten, lue tämä kirja.

Kirja on täynnä ajattelun aiheita, pähkäiltävää, puntaroitavaa ja järjesteltävää. Tämä ei jätä kylmäksi ketään. Jos tätä ennen ei ole mikään tarjonnut edes toivon pilkahdusta siitä, että elämässä voisi olla jotain järkeä, jotain olennaisempaa, jotain merkitystä, tämän kirjan avulla sitä löytyy. Varoituksen sana kuitenkin. Tämä kirja toimii vain jos sinä toimit.

Sinä luot merkityksen kaikelle ja mille tahansa. Mikään ulkopuolinen, ei edes tämä kirja, voi antaa sinulle merkityksellisyyttä. Ulkopuolinen, kuten tämä kirja, voi vain auttaa sinua näkemään merkityksellisyyden kirkkaammin – sinun se silti on nähtävä, koettava ja elettävä todeksi. Kirjoittajat löysivät oman merkityksellisyyden elämään eri tavoin. Meidän tarinamme ovat kirjan alussa.

Marika Taskinen (entinen Sarha) on kasvatustieteiden maisteri ja hän työskentelee luovuusvalmentajana. Hän innostaa ihmisiä näkemään asiat toisin ja antaa konkreettisia, luovia työvälineitä arkeen. Marika tukee, kouluttaa ja kehittää- intohimona ihmisten kohtaaminen ja yksilöissä piilossa piilevät mahdollisuudet. Marika on toimittanut 6 käytännönläheistä julkaisua luovuuden käytöstä hyvinvoinnin tukena. Hän on aikaisemmin työskennellyt opettajana ja erilaisissa organisaatioissa kehittämistehtävissä.

Mira Puro (entinen Juntunen) on kehoterapeutti, jonka kirja Kehon Korjausopas – ohituskaista terveeseen suolistoon ja energiseen elämään on julkaistu syksyllä 2018. Miran kehoterapia-asiakkaat löytävät arkisia syy-seuraus-suhteita, voimaantuvat kantamaan vastuun elämästään ja tulevat vastaanottavaisemmiksi elämän virralle.

Seuraava postituspäivämäärä tuotteille on 12.12 lomasta johtuen.