Taideterapia 10 x 90 minuuttia

760,00 

Taideterapia on matalan kynnyksen terapiaa, hoitomuoto,  jossa menetelmänä käytetään taiteen menetelmiä. Taidetaitoja ei tarvita, sillä tekeminen toimii keskustelun välineenä. Taideterapiaan ei tarvita lähetettä.

Kuvaus

Taideterapia on matalan kynnyksen terapiaa, jossa kuvan tekemisen ja siitä keskustelun kautta löydetään tukea omiin haasteisiin. Taideterapiaan hakeudutaan moninaisista syistä: elämän erilaisissa taitekohdissa ja kriiseissä terapiasta voi olla apua. Taideterapista etsitään ja löydetään apua myös uupumukseen, masennukseen, tulevaisuuden pohdintaan ja oman elämän tarkasteluun. Taideterapia voi selkeyttää omia ajatuksia. Taideterapiaan ei tarvita lähetettä.

Opiskelen kuvataideterapeutiksi ja tarjoan taideterapiaa opiskelijahintaan. Tarjoamassani terapiassa käytän monipuolisia kuvan tekemisen menetelmiä. Olen aikaisemmalta koulutukseltani kuvataiteen opettaja ja valmentaja.

Taideterapia on prosessi. Käsiteltävät teemat linkittyvät usein toisiinsa, ja niihin palataan uusissa tapaamisissa. Taideterapian pituus on tapauskohtaista, toiset kokevat hyötyvänsä jo lyhyemmästä prosessista, toiset kaipaavat pidempää jaksoa oman asiansa käsittelyyn.

Huomaathan, että taideterapian prosessiin kuuluu maksuton tutustumiskäynti, jolloin emme varsinaisesti tee kuvaa, vaan keskustelemme tarpeista ja toiveista. Ota yhteyttä osoitteeseen marika (at) marikataskinen.com tutustumisajan sopimiseksi.

Taideterapia toteutetaan torstai-työhuoneellani Punavuoressa, osoitteessa Pursimiehenkatu 12, Helsinki. Tarjolla päivä- ja ilta-aikoja. Sovitaan myös tästä sähköpostitse.

Tarvittaessa voit maksaa terapian myös osissa. Tämän vaihtoehdon löydät maksuvaihtoehdoissa, kun menet kassalle.