Taidetuokio kahdelle 90 minuuttia

110,00 

Ohjatussa taidetuokiossa löydät iloa ja inspiraatiota omaan tekemiseesi. Opit maalaamisen eri tekniikoista, ja löydät jotain uutta omaan tapaasi ilmaista itseäsi. Yksityistunnilla ohjaaja on vain sinua varten.

Kuvaus

Haluaisitko lisää luovuutta arkeesi? Olisiko luovuus ihana jakaa läheisen kanssa?

Ohjatussa taidetuokiossa löydätte iloa ja inspiraatiota omaan tekemiseenne. Opitte maalaamisen eri tekniikoista, ja löydätte jotain uutta omaan tapaanne ilmaista itseäsi. Opitte myös jotain uutta toistenne tavasta olla luova. Yksityistunnilla ohjaaja on vain teitä varten. Materiaalit kuuluvat taidehetken hintaan.

Taidetuokio on myös ihana lahja läheisellesi ja itsellesi yhdessä!

Taidetuokioita järjestetään pääasiallisesti torstaisin sekä päivä- että ilta-aikaan osoitteessa Pursimiehenkatu 12, Helsinki. Maksettuasi taidehetken, ota yhteyttä sopivan ajan sopimiseksi: marika at marikataskinen.com

Taidetuokion 90 minuuttia sinulle ohjaa luovuusvalmentaja, tuleva taideterapeutti Marika Taskinen. Marikalla on taustalla laajat luovan ilmaisun opinnot, hän on mm kuvataiteen opettaja. Marika on saanut paljon positiivista palautetta kannustavasta ja lämpimästä tyylistään.