Taidetuokio yhdelle 45 minuuttia

40,00 

Ohjatussa taidetuokiossa löydät iloa ja inspiraatiota omaan tekemiseesi. Opit maalaamisen eri tekniikoista, ja löydät jotain uutta omaan tapaasi ilmaista itseäsi. Yksityistunnilla ohjaaja on vain sinua varten.

Kuvaus

Haluaisitko lisää luovuutta arkeesi?

Ohjatussa taidetuokiossa löydät iloa ja inspiraatiota omaan tekemiseesi. Opit maalaamisen eri tekniikoista, ja löydät jotain uutta omaan tapaasi ilmaista itseäsi. Yksityistunnilla ohjaaja on vain sinua varten. Kolmen kohtaamisen paketissa pääset kehittymään enemmän ja suhteessa edullisemmin kuin kolmella irtotunnilla. Materiaalit kuuluvat paketin hintaan.

Taidetuokio on ihana lahja läheisellesi! Jos haluat ostaa Taidetuokion itsellesi, voit maksaa sen Smartum-seteleillä. Jos haluat maksaa Smartumilla, ota yhteyttä sähköpostitse marika (at) marikataskinen.com.

Taidetuokioita järjestetään pääasiallisesti torstaisin sekä päivä- että ilta-aikaan osoitteessa Pursimiehenkatu 12, Helsinki. Maksettuasi taidehetken, ota yhteyttä sopivan ajan sopimiseksi: marika (at) marikataskinen.com.

Taidetuokion 45 minuuttia sinulle ohjaa luovuusvalmentaja, kuvataiteen opettaja, tuleva taideterapeutti Marika Taskinen. Marika on saanut paljon positiivista palautetta kannustavasta ja lämpimästä tyylistään.