Valmennus 4 x 60 min

300,00 

Valmennuksessa käsittelemme sinulle merkityksellisiä asioita esimerkiksi tavoitteiden, motivaation ja hyvinvoinnin näkökulmasta. Oivalluttavat luovat menetelmät luovat parempaa arkea ja tulevaisuutta.

Kuvaus

Valmennus -kokonaisuus sisältää neljä tunnin mittaista tapaamista.  Valmennuksessa käsittelemme sinulle ajankohtaisia aiheita arjesta ja työstä hyvinvointisi vahvistamiseksi. Voimavaralähtöinen työskentely antaa eväitä hyvään tulevaisuuteen. Neljän kerran valmennuspaketti on hyvä tuki erityisesti elämänmuutoksissa ja erilaisissa tavoitteiden pohtimisessa ja toimeenpanossa.

Käytämme toiminnallisia, luovia menetelmiä. Esimerkiksi kuvakorttitehtävät, maalaaminen ja muovailu oivalluttavat sinua arjen ratkaisuista ja vahvuuksistasi. Luovissa menetelmissä ei tarvita taidetaitoja – kuvat ja muut luovat tuotokset auttavat meitä keskustelemaan ja näkemään asioita, joita on joskus vaikea sanallistaa..

Tarjoan palveluitani luokse tulevina ja etänä. Mahdollisuuksiesi mukaan voimme tavata myös Capellan kansalaistilassa, Capellan puistotie 5, Helsinki (Kalasatama).

Kuulisin mielelläni sinusta! Maksettuasi valmennuksen, ota minuun yhteyttä, niin sovimme valmennusajan.

Jos mikään mietityttää, soita ja kysy +358 50 5394974 tai laita sähköpostia marika@marikataskinen.com Kerron mielelläni lisää!