Yritystuotteet

Into workshop


Marika Taskinen

Ryhmän koon ja keston mukaan


Luovaa ilonpitoa, jossa kaikki onnistuvat!

Työpajassa maalataan taulu ohjatusti askel askeleelta. helposti omissa tiloissanne. Herkutteluhetket työn lomassa ovat täysin sallittua – miksei jopa lasillinen viiniä. Jokainen tekijä saa oman taulun mukaansa.

Sopii erityisesti työpaikan illanviettoon, pikkujouluihin, kevätkarkeloihin, polttareille tai synttäreille. Tuloksena iloa ja riemua, resilienssin ja yhteishengen kasvamista!

Aito ryhmävalmennus


Tarinalliset menetelmät ihmisiä maalaamassa.

Ryhmä koon ja keston mukaan


Valmennuksissa käsitellään yksilölle tai ryhmälle ajankohtaisia teemoja keskustellen ja erilaisia luovia harjoituksia tehden, myös maalaten. Valmennuksen aihe voi esimerkiksi kummuta työhyvinvointikyselystä tai olla muutoin tärkeä työn tekemiseen liittyvä teema kuten motivaatio, palautuminen, vuorovaikutus ja tiimityön sujuvuus. Tekeminen ei vaadi taidetaitoja, vaan on väline yhteisen keskustelun äärelle.

Keskustelu ja yhdessä tekeminen luo ryhmälle tai tiimille yhteistä ymmärrystä ja vahvistaa yhteistyötä.

Oiva tuotteet ja

koulutusmateriaalit


Kysy tarjousta!


Asiantuntemusta tiimin osaamista tukemaan!

Oiva-valmennukset ja koulutukset on suunnattu nimenomaan kohtaamisen ammattilaisille: esimerkiksi ohjaajille, opettajile, vapaaehtoisille ja hoitajille. Oivassa räätälöidään asiantuntijoille sopiva koulutus luovien menetelmien käytöstä asiakaskohtaamisissa.

Asiakaspalautteita

  • Jos kaipaat kouluttajaa, fasilitaattoria, yhteisön innostajaa, niin Marika on ammattilainen paikallaan. Vahva suositus.
  • Asiansa osaava ja kokenut kouluttaja.
  • Mukava tunnelma.
  • Hyvin suunniteltu, organisoitu kurssi.
  • Pätevä pitkän linjan taitaja.