Taideterapia 120 minuuttia

90,00 

Taideterapia on matalan kynnyksen terapiaa, hoitomuoto,  jossa menetelmänä käytetään taiteen menetelmiä. Taidetaitoja ei tarvita, sillä tekeminen toimii keskustelun välineenä. Taideterapiaan ei tarvita lähetettä.

Kuvaus

Taideterapia on matalan kynnyksen terapiaa, jossa kuvan tekemisen ja siitä keskustelun kautta löydetään tukea omiin haasteisiin. Taideterapiaan hakeudutaan moninaisista syistä: elämän erilaisissa taitekohdissa ja kriiseissä terapiasta voi olla apua. Taideterapista etsitään ja löydetään apua myös uupumukseen, masennukseen, tulevaisuuden pohdintaan ja oman elämän tarkasteluun. Taideterapia voi selkeyttää omia ajatuksia. Taideterapiaan ei tarvita lähetettä.

Opiskelen kuvataideterapeutiksi ja tarjoan taideterapiaa opiskelijahintaan. Tarjoamassani terapiassa käytän monipuolisia kuvan tekemisen menetelmiä. Olen aikaisemmalta koulutukseltani kuvataiteen opettaja ja valmentaja.

Taideterapia on prosessi. Yhden tapaamisessa pääsemme kokeilemaan menetelmiä ja tutustumaan. Voit maksaa myös tällä tuotteella yksittäin sarjassa käymääsi terapiaa.

Huomaathan, että taideterapian prosessiin kuuluu maksuton tutustumiskäynti, jolloimn emme varsinaisesti tee kuvaa, vaan keskustelemme tarpeista ja toiveista. Ota yhteyttä osoitteeseen marika (at) marikataskinen.com tutustumisajan sopimiseksi.

Taideterapia toteutetaan torstai-työhuoneellani Punavuoressa, osoitteessa Pursimiehenkatu 12, Helsinki. Tarjolla päivä- ja ilta-aikoja. Sovitaan myös tästä sähköpostitse.