Taideterapia 60 minuuttia

46,00 

Kuvaus

Taideterapia ennaltaehkäisee, kuntouttaa, hoitaa mielenterveyttä ja edistää hyvinvointia. Taideterapiaan voi hakeutua mitä moninaisemmista syistä.

Taideterapia on prosessi, jossa tutustut itseesi paremmin. Taidetehtävät ja keskustelut synnyttävät luovuutta ja hyvinvointia. Annat aikaa omille ajatuksille, tarpeille ja tunteille. Taideterapia on kaikille: siihen ei tarvitse diagnoosia tai lähetettä. Se on omasta itsestä huolehtimista. Mitään erityisiä taidetaitoja ei tarvita: olet hyvä juuri sellaisena kuin olet.

Olet lämpimästi tervetullut taideterapiaan!

 

Nimeni on Marika Taskinen. Olen kasvatustieteen maisteri – tutummin kuviksen ja kässän ope- ja valmentaja. Täydennyskouluttaudun Roiha-instituutissa taideterapeutuksi. Opiskeluiden vuoksi, sinulla on erinomainen mahdollisuus saada terapiaa edulliseseeen hintaan kokeneelta kanssakulkijalta.

Taideterapia toteutetaan pääsääntöisesti torstai-työhuoneellani Punavuoressa, osoitteessa Pursimiehenkatu 12, Helsinki. Tarjolla päivä- ja ilta-aikoja. Sovitaan myös tästä sähköpostitse. (marika at marikataskinen.com)